Pepřový sprej se svítilnou POLICE TORNADO 40ml

 
  • 1 z 2
 
Dostupnost Vyprodáno
309 Kč
Kód produktu TORNADO-40
Značka SECURITY-CZ
Kategorie OBRANNÝ SPREJ, POUZDRO
Záruka 2 roky
Položka byla vyprodána...
 

Sprejová svítilna POLICE TORNADO 40ml


„Sprejová svítilna" POLICE TORNADO ® v provedení 40 ml. Na klasické nádobce pepřového spreje (Oleoresin Capsicum – 15% OC) je hlavice osazená supersvítivou LED diodou. Krycí víčko, zabraňující nechtěnému výstřiku, obsahuje 2 ks baterií CR2032 a funguje zároveň jako spínač světla. Tuto „sprejovou svítilnu“ lze používat jako běžnou svítilnu, kdykoli vás zastihne tma. V případě nebezpečí se můžete pouhým stiskem prstu začít bránit. Ostrý paprsek světla osvítí tvář útočníka a zároveň jej oslní. Chemické složení nehořlavé náplně spreje (obsahuje méně než 1 % hořlavých látek) odpovídá požadavkům, které jsou kladeny na pepřové spreje používané u policejních složek (certifikace podle německé normy), např. zaručené rozmezí pracovních teplot od -20 °C do +50 °C, zdravotní nezávadnost apod. Na systém hlavice osazené LED světlem byl již udělen patent v USA (US Pat.: 7,121,432), v Evropě (EP 1530019) a v Rusku (RU Pat.: 2353888). Výstřik má charakter PAPRSKU a proto je méně náchylný na rozptýlení při případném mírném větru. Dostřik cca 4 m.

Upozornění:
Sprej se nesmí používat proti těhotným ženám, osobám mladším 15 let, osobám nemocným a osobám vysokého věku. Obranný sprej je určen výhradně k sebeobraně, zneužití se trestá. Prodej pouze osobám starším 18 let.

Pozor:
Nebezpečí vážného poškození očí. Dráždí oči, dýchací orgány a kůži. Uchovávejte mimo dosah dětí. Skladujte na dobře větraném místě. Nevdechujte aerosol. Zamezte styku s kůží a s očima.

První pomoc:
Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Po styku s kůží okamžitě odložte veškeré kontaminované oblečení a kůži omyjte velkým množstvím vody. Nepoužívejte krémy, masti a oleje. V případě nehody při vdechnutí přeneste postiženého na čerstvý vzduch a ponechte jej v klidu. Nepominou-li potíže po 1 hodině, vyhledejte okamžitě lékaře. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení.

Pozor:
Nádobka je pod tlakem: nevystavujte slunečnímu záření a teplotám nad 50 °C, ani vyprázdněnou nádobku neprorážejte a nevhazujte do ohně.

Datum expirace na dně nádobky.
 

POZOR: HOŘLAVINA ( Nevystavovat otevřenému ohni nebo slunečnímu záření )

 

Prodej pouze osobám starším 18-ti let.

" ZAKOUPENÍM: PROHLAŠUJI, ŽE SPLŇUJI PODMÍNKY PRO NÁKUP PYROTECHNIKY A JSEM OSOBA STARŠÍ 18 LET "

Hmotnost 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: