FILOZOFIE
Proč bychom měli zrovna na cestách jíst méně kvalitně než doma? Těšíme se na dovolenou, na expedici, nebo jenom na víkend v přírodě strávený s rodinou nebo přáteli. Těšíme se na to celý týden, měsíc, rok. Proč si tedy tento výjimečný okamžik neužít naplno?
Našim cílem je, abyste si mohli dopřát kvalitní a plnohodnotné jídlo kdekoli a kdykoli Vás napadne. Užívat si cesty a dobrodružství naplno bez zbytečných starostí. Dopřát tělu kvalitní živiny, když Vás má v pořádku dostat na ta nejúžasnější místa.
POHODLÍ NEBO KVALITA?
Obzvlášť při cestování jsme často nuceni uchýlit se k jednoduššímu a pohodlnějšímu řešení stravování na úkor kvality.
Není čas, chuť a kolikrát ani možnosti na klasické vaření. Dostupné konzervy sice zajistí jednoduchou a rychlou přípravu, nicméně tělo většinu přijmuté energie spotřebuje na popasování se s chemickými přísadami a konzervanty, což v neojedinělých případech vede i k zažívacím potížím. Navíc o požitku z dobrého jídla se ve většině případů dá mluvit jen stěží.
Když vezmeme v potaz za jakým účelem jsme vyjeli do přírody, stojí nám to opravdu za to?
My jsme řekli "NE" a začali jsme hledat možnosti, jak tyto dva protiklady
spojit a vytvořit kvalitní plnohodnotné jídlo, které bychom si mohli vzít
kamkoli s sebou.
NEJLEPŠÍ SUROVINY. ŽÁDNÉ POLOTOVARY.
Suroviny jsou základ každého jídla. Když chceme kvalitní poctivé jídlo bez jakékoli chemie, musíme také vybírat ty nejkvalitnější potraviny, ze kterých vaříme.
Práci si nezjednodušujeme a tudíž nepoužíváme žádné polotovary a vše připravujeme poctivě od základu ručně.
Odměnou je potom skvělá přirozená chuť, které se kolikrát nedočkáme ani v restauraci.
POCTIVÁ RUČNÍ PRÁCE.
Robotů si v budoucnu ještě užijeme. Proto dokud to jde, děláme vše poctivě, ručně. Zkušený kuchař totiž nejlépe ví, jak by mělo výsledné jídlo chutnat, abyste ho ani v horách nerozenali od domácího.
TRADIČNÍ TECHNOLOGIE V NOVÉM.
Cíl byl jasný - nejvalitnější jídlo a nejjednodušší příprava. Proto jsme šli už od začátku jinou cestou, než je u moderních outdoor jídel zvykem a místo dehydratace jsme zvolili sterilaci.
STERILACE je tradiční proces uchování jídla, kdy jídlo zůstává v tzv. "tekutém stavu" a tudíž je následná příprava velmi jednoduchá a rychlá. Sterilované jídlo si uchovává svou přirozenou chuť, vůni a vzhled společně s nutričními hodnotami a extrémní trvanlivostí.
NEJPRODÁVANĚJŠÍ
HLEDÁTE ARMY SHOP? PRÁVĚ JSTE NAŠLI ARMY SHOP, KTERÝ JSTE HLEDALI...
Podle zákona č. 112/2016 Sb., o evidenci tržeb jsme povinni vystavit vám účtenku. Zároveň jsme povinni zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Za Mlýnem 146
Liberec - Vratislavice n. N.
46311
Email:
Mobil:
734 323 996